Ochrana osobních údajů

Ochranu osobních údajů bereme velmi vážně. Na této stránce informujeme, jak získáváme osobní údaje a jaké to jsou, jak osobní údaje uchováváme a k čemu je využíváme.

Jak získáváme osobní údaje

Vaše osobní údaje se k nám dostanou, když nám je sdělíte. To se může stát třemi způsoby:

  • Zaregistrujete se odběru emailového zpravodaje
  • Přihlásíte se na seminář
  • Vyvstane potřeba či povinnost, abychom vám vystavili účetní doklad

O jaké osobní údaje se jedná

Pro zasílání zpravodaje nám svěřujete emailovou adresu a přezdívku nebo jméno.
V rámci přihlášky na seminář zadáváte jméno, emailovou adresu a telefonní číslo.
Pro účel vystavení účetního dokladu používáme osobní údaje, které stanoví zákon.

Jak osobní údaje uchováváme

S osobními údaji zacházíme důvěrně. Jsou uložené v elektronické podobě v našem IT systému a přístup k nim je zabezpečen. V žádném případě je nikomu nepředáme.

K čemu osobní údaje využíváme

Vámi poskytnuté osobní údaje používáme výhradně následujícím způsobem:

  • Na emailovou adresu, kterou jste nám poskytli pro zasílání emailového zpravodaje, občas zasíláme nové informace, které se objevily na našich stránkách.
  • Osobní údaje z přihlášky na seminář využíváme pro komunikaci s vámi ve věci organizace a vyúčtování daného semináře, a pro nabídkovou a informační činnost v oblasti osobního rozvoje.
  • Osobní údaje týkající se účetních dokladů používáme pro vyhotovení takových dokladů.
  • Registrací k odběru emailového zpravodaje a/nebo registrací na seminář nám udělujete v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. souhlas ke zpracování osobních údajů, které jste při registraci uvedli. Svůj souhlas můžete písemně odvolat – buď emailem nebo kliknutím na odkaz „Zrušit zasílání“ v kterémkoliv emailovém zpravodaji.
  • Osobní údaje týkající se účetních dokladů uchováváme po dobu skartačních lhůt, stanovených zákonem.

S jakýmikoliv dotazy a připomínkami se na nás neváhejte obrátit prostřednictvím kontaktního formuláře.

 

Komentáře nejsou povoleny.